Skid logo

Skid kinderopvang biedt in Aa en Hunze kinderopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang, gastouderopvang en tussenschoolse opvang. Kwaliteit, deskundigheid en continu├»teit zijn sleutelwoorden.

Kinderdagverblijf de Buitenboel is gevestigd in Gieten en heeft een aantal specifieke kenmerken waarmee we ons onderscheiden. De bouw biedt bijzonder veel mogelijkheden tot 'samenspelen'.

Op peuterspeelgroep 't Krummelhoekje in Annen (onderdeel van KDV De Krullevaar) besteden we ruim aandacht aan leeftijdsgerichte activiteiten. Dit biedt extra stimulans en uitdaging.

In In Gasselternijveen kunt u terecht bij De Berenboot; een kleinschalig kinderdagverblijf met 1 verticale groep 0-4 jaar.

Bezoek Skidkinderopvang op skidkinderopvang

 

Op kinderdagverblijf Poppejans spelen kinderen van beide groepen samen op het gezamenlijke podium en in de gezamenlijke hal. De groepen zijn aan de podiumkant open, hierdoor is er veel mogelijkheid tot tot samenwerken. Het podium heeft met grote ramen uitzicht op de straat. Kinderen kunnen tijdens hun spel zien wat er in het "gewone buitenleven"gebeurt. Onze tuin is besloten, met veel ontdek en speelmogelijkheden. Er wordt nauw samengewerkt met CDS DE Marke. Ouders kunnen er voor kiezen om hun peuters te laten meedraaien in de peuter-kleuterklas van De Marke onder begeleiding van d epedagogische medewerkster van skidkinderopvang. Maar ook op PoppeJans zelf is een peutergroep. 

Op peuterspeelgroep 't Krummelhoekje werken we met thema's en beginnen de ochtend met elkaar in de kring. De peuterspeelgroep vormt een uitstekende voorbereiding op de basisschool. 't Krummelhoekje is ook gesitueerd bij OBS De Eshoek in Annen,. Kinderen wennen aan het verblijf in een groep, aan vaste structuur van terugkerende activiteiten en aan een leidster die het programma aangeeft. In dat klimaat durven peuters nieuwe ontdekkingen te doen en kunnen ze leren van elkaar. En het is natuurlijk vooral erg leuk!

De groep op de Berenboot bestaat uit maximaal 12 kinderen. Het kinderdagverblijf is samen met de buitenschoolse opvang gevestigd in het nieuwe MFC "De Spil". Ook heeft de BerenBoot een peuterspeelgroep (voormalig peuterspeelzaal 't Drempeltje) .De BerenBoot kent 1 groep kinderen en 1 team. Dit straalt intimiteit en vertrouwen uit. De betrokkenheid van ouders met de opvang is groot. Omdat we zo klein zijn is er ruim tijd voor de overdracht en om met ouders in gesprek te gaan hierdoor en ontstaat er al snel een goede band tussen ouders en pedagogisch medewerksters