boekstartBoekStart is een leesbevorderingsprogramma voor jonge kinderen (0-4 jaar). Je vindt het in vrijwel alle bibliotheken en in steeds meer kinderopvanglocaties!

Viermaal per jaar verschijnt de digitale brochure BoekStart voor jou! met tips over de nieuwste boekjes, voorlezen en multimedia. Met links naar filmpjes, achtergrondinformatie en interessante websites. BoekStart voor jou! nummer 6 staat boordevol leuke boeken- en multimediatips met allernieuwste titels voor je baby, dreumes of peuter. Meer informatie op de website van de bibliotheek.

 Bijvoorbeeld voor de kleinsten:
Babba Baby: Kusjes en knuffels van Betty Sluyzer en Milja Praagman, waarin Babba Baby kusjes uitdeelt aan alle knuffels.

Of voor dreumesen en peuters:
Joepie Joepie van Marijke ten Cate, een hardkartonnen boekje met twaalf bekende kinderliedjes, waarbij kring-, klap- en dansspelletjes gedaan kunnen worden. Op de bijgeleverde cd kun je naar de liedjes luisteren.

Lees waarom een eigen leeshoekje voor je kindje belangrijk is of ga aan de hand van boekjes lekker samen op ontdekkingstocht door de natuur.
Met verder aandoenlijke, ingestuurde foto's van lezende kindjes, ervaringen met voorlezen en tips & tricks, weetjes en leuke dingen om te doen rond boeken en lezen!

Kijk hier  BoekStart voor jou! nr 5
Veel leesplezier!